Η Canonical ανακοίνωσε σήμερα ότι το λειτουργικό σύστημα Ubuntu 19.04 θα φτάσει στα τέλη της ζωής του αυτό το μήνα, στις 23 Ιανουαρίου, προτρέποντας όλους τους χρήστες να αναβαθμίσουν στο Ubuntu 19.10.

Ubuntu 19.04

Το Ubuntu 19.04 κυκλοφόρησε

,πριν από εννέα μήνες, στις 18 Απριλίου 2019, και ονομάστηκε από την Canonical ως το “Disco Dingo”. Είναι η πρώτη έκδοση Ubuntu που κυκλοφόρησε με πυρήνα Linux 5.x. Περιλαμβάνει επίσης το περιβάλλον επιφάνειας εργασίας GNOME 3.32, ένα νέο θέμα για εικονίδια και διάφορες βελτιώσεις της επιφάνειας εργασίας.

Από τις 23 Ιανουαρίου, η Canonical δεν θα εκδώσει πλέον ενημερώσεις λογισμικού και ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για το Ubuntu 19.04, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να εξετάσουν την αναβάθμιση στο Ubuntu 19.10 (Eoan Ermine).

Και η εταιρεία Canonical ενθαρρύνει όλους τους χρήστες του Ubuntu 19.04 να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις τους, καθώς και οποιαδήποτε από τις υποστηριζόμενα άλλα λειτουργικά όπως το Kubuntu, το Xubuntu, το Lubuntu, το Ubuntu MATE κ.λπ., στο πιο πρόσφατο Ubuntu 19.10, ακολουθώντας τις οδηγίες αναβάθμισης στη διεύθυνση https://help.ubuntu.com/community/EoanUpgrades.

Για καλύτερα αποτελέσματα και επιδόσεις, συνιστάται να κάνετε μια νέα εγκατάσταση του 19.05. Όμως μην ξεχνάτε να κάνετε backup πριν από την αναβάθμιση, τα πιο σημαντικά αρχεία σας. Και μην ξεχάσετε να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας, πριν από τις 23 Ιανουαρίου 2020.

Πηγή

Check this out…

A Rolls-Royce to the Moon
dev image
Stack overflow