Ήρθε το MintBox 3!

Τα MintBox 3 Basic και MintBox 3 Pro είναι Η/Υ οι οποίοι έρχονται με προεγκατεστειμένη τη διανομή Linux Mint. Η παραγωγή τους ανακοινώθηκε το περασμένο Ιούλιο και έκτοτε αναμέναμε τη κυκλοφορία τους.

Βασίζεται στο Airtrap 3 αλλά έχει διαμορφωθεί για να παρέχει στους χρήστες του, τη καλύτερη δυνατή εμπειρία. Έρχεται με τη τελευταία διανομή των Linux Mint “Tricia” με desktop enviroment: το Cinnamon. Το Compulab προσφέρει μια 5ετή εγγυήση για το MintBox 3 και για κάθε MintBox 3 που θα πωλείται, το 5(%) τοις εκατό, θα γίνεται δωρεά στους developers του Linux Mint.

Τιμή:
Αυτή τη στιγμή το MintBox 3 είναι διαθέσιμο για $1399/€1256 και $2499/€2244, αναλόγως τις προδιαγραφές. Κάποια από τα MintBox 3 έχουν ήδη σταλεί σε μερικούς από τους developers του Linux Mint και σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί το ιδιο για άλλους developers.

Τα μοντέλα:
Προσφέρουν δύο μοντέλα: το MintBox 3 Basic και το mintBox 3 Pro.

Τα specs:

Το MintBox 3 Basic με έναν 6-πύρηνο επεξεργαστή Intel® Core™ i5-9500 και το MintBox 3 Pro με έναν 8-πύρηνο Intel® Core™ i9-9900K και τη κάρτα Nvidia GTX 1660 Ti.
Και τα δύο μοντέλα ψύχονται από τη τεχνολογία Compulab’s Natural Airflow. Το MintBox 3 έρχεται με αρκετά “πλούσια” χαρακτηριστικά για ένα τόσο μικρό υπολογιστή. Υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης της RAM μέχρι 128GB, 6 αποθηκευτικές συσκεύες, 7 οθόνες 4K ανάλυσης, διπλό LAN, Wi-Fi, 9 θήρες USB, audio jacks μπροστά- πίσω και τέλος συριακές θήρες.

Τέλος, δημιουργούν ένα mid-range μοντέλο του MIntBox 3, για το οποίο θα μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Πηγή

A Rolls-Royce to the Moon
dev image
Stack overflow